The Pool presenteert The Pond

 
mrt '22 18
mrt '22 18
Tentoonstelling
The Pool, Amsterdam
Tijd
17:00 - 21:00

Een aquatisch festijn om de lente, het leven en niet op de minste plaats: het aantreden van onze drie nieuwe leden te vieren!

 
Na twee jaar sinds de oprichting van ons collectief, opent The Pool op 18 maart 2022 zijn deuren voor een feestelijke expositie waar kunst, sieraden, eten en muziek samen komen.
 
Ondanks twee jaar getekend door de Covid-19-pandemie, welke samenviel met de eerste twee jaar van het bestaan ​​van The Pool, slaagde het levendige sieradencollectief erin om twee openbare evenementen te organiseren waar ze hun nieuwe sieradencollecties presenteerden. Deze keer, met de lente voor de deur en geen beperkingen in zicht, plannen ze een grandioze comeback in hun winkeltje op slechts een paar minuten loopafstand van de Dam in het historische kloppende hart van Amsterdam.
 
‘Er valt veel te vieren! Allereerst onze tweede verjaardag als collectief, waar drie nieuwe leden bij komen: Ching-Hui Yang, Isabel Wang Pontoppidan en Martina Turini. Samen bedachten zij het concept en het decor voor dit evenement.
 
Met de nieuwe leden worden nu drie nieuwe nationaliteiten toegevoegd aan de letterlijke Pool van kunstenaars. Er zijn 10 verschillende nationaliteiten in de groep, een factor die bijdraagt ​​aan de rijkdom en diversiteit in mentaliteit, esthetiek en artistieke benadering. Iedereen in het collectief draagt ​​met zijn eigen vaardigheden bij en we streven ernaar om het beste te halen uit onze verschillen in smaak, achtergrond en ook leeftijd! 
 
De leeftijd van de 15 ontwerpers varieert van 25 tot 72 jaar, dus u kunt een zeer unieke mix van aanwezigen verwachten. Onder andere liefhebbers van sieraden, makers, nieuwsgierigen, kunststudenten en last but not least verzamelaars, die klanten waren van de inmiddels gesloten Galerie Ra. Paul Derrez, de voormalige eigenaar van de gerenommeerde hedendaagse sieradengalerie, is zelf een van de oprichters van het collectief The Pool- Amsterdam Jewelry Collective.
 
The Pool is gevestigd aan de Grimburgwal 4, 1012 GA Amsterdam en The Pond vindt plaats op 18 maart 2022 vanaf 17:00 tot 21:00 uur.