Community

Hét online sieradenplatform, van modern design tot historische uurwerken! 

Als onderdeel Modemuze.nl richt Sieradenmuze zich op het delen van kennis over sieraden, het samenbrengen van een sieradencommunity en het onder de aandacht brengen van sieraden bij een breed en divers publiek. Sieradenmuze verbindt hiervoor actief inspiratie, actualiteit en kennis.

Theodoor Adriaans voor Sieradenmuze.nl. Jody en Benjamin dragen Bottenketting van Felieke van der Leest (1997), Moeder Dao van Peter Hoogeboom (1995) en vintage oorbellen (privébezit).
Theodoor Adriaans voor Sieradenmuze.nl. Jody en Benjamin dragen Bottenketting van Felieke van der Leest (1997), Moeder Dao van Peter Hoogeboom (1995) en vintage oorbellen (privébezit).

Community

En Sieradenmuze.nl groeit! Op Sierademuze worden de sieraden uit collecties van 16 musea gedeeld, die in totaal ruim 90.000 modevoorwerpen tonen op Modemuze.nl. Daarnaast komen elke week komen nieuwe blogs en themapagina’s online, die worden geschreven door verschillende experts en liefhebbers uit het hele veld: van professionals en studenten tot enthousiaste amateurs en gedreven sieradenmakers en dragers!

Ook Sieradenmuze worden?

Wil je iets schrijven voor het blog, of op een andere manier een bijdrage leveren? Neem contact op met de Sieradenmuze via: [email protected] 

Contact

Heb je een vraag, suggestie, compliment? Neem contact met ons op via [email protected]Voor vragen over schenkingen kunt u het beste direct contact opnemen met een van de musea.

Partner worden van Sieradenmuze?

De partners van Sieradenmuze zijn onderdeel van Modemuze en werken samen om sieraad-, mode- en kostuumcollecties en kennis over sieraden en mode online bij elkaar te brengen. Vergroten van het netwerk en de zichtbaarheid van het platform, zowel online als op locatie, worden door middel van gezamenlijke tentoonstellingen, evenementen en actief samenwerking met externe partijen bereikt.

Partnerschap staat open voor alle geregistreerde musea. Bij toetreding tot het netwerk wordt een samenwerkingscontract afgesloten. Voor deelname aan Sieradenmuze betalen partners contributie. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

Steun Sieradenmuze

Dankzij ondersteuning van fondsen kan Sieradenmuze samen met Modemuze nieuwe projecten opzetten en verder doorgroeien als platform. Het is ook mogelijk om als particulier of bedrijf aan Sieradenmuze bij te dragen. Daarmee kunt u Sieradenmuze helpen om de sieraadcollecties die zich in Nederland bevinden nóg beter zichtbaar en toegankelijk te maken voor het grote publiek, zowel online als offline. De organisatie bespreekt graag de mogelijkheden met u om aan dit unieke netwerk van kennis- en inspiratie bij te dragen. Voor meer informatie, neem contact met ons op via [email protected]

Sieradenmuze is gebouwd door Finalist en vormgegeven door Ape to Zebra.